Shoppen

Haal je hart maar op. Shop till you dorp. Luxe winkels, kleine boetiekjes. De laatste mode van internationale couturiers, verrassend design van Ibiza. Juwelen en horloges. Maar ook eigen ontwerpen. Peperdure spullen maar ook betaalbare snuisterijen.

Ibiza verrast je als je shopt. Eivissa, de hoofdstad, heeft veel diversiteit in winkels. Op en om de Vara de Rey grote, internationale merken. En, nauwelijks honderd meter verder in La Marina, de oude visserswijk, wemelt het van de kleine boetiekjes. Met de hipste mode, met bijzondere accessoires. Een labyrint van pittoreske straatjes. In de zomermaanden zijn veel winkels tot twee uur ’s nachts open.

Ook Sant Antoni en Santa Eulària hebben een gevarieerd winkelaanbod. In Santa Gertrudis vind je Sluiz., een uniek (Nederlands) concept. Interieur, accessoires, kleding en een restaurant.  En, in Sant Joan World Family Ibiza. Eigen ontwerpen in kleding, tassen, laarsjes en sieraden.

Ibiza is ook van alle markten thuis. De hippiemarkten bij Punt Arabi (Es Canar) en Las Dalias (Sant Carles) zijn ruimschoots bekend. Minder bekend: elke zaterdag de vlooienmarkt bij Sant Jordi, elke zondag een vlooienmarkt bij Cala Llenya  (omgeving Sant Carles). Ook op zondag een markt in Sant Joan. Met veel verse producten.

shoppen Ibiza shoppen Ibiza